2023 YILININ SEÇİLMİŞ ÜRÜNLERİ AÇIKLANDI

Her sene düzenlenen ‘’Yılın Seçilmiş Ürünleri’’ organizasyonu kapsamında bu sene de markalar, birbiriyle yarıştı ve tüketiciler tarafından oylandı. Sonuçların belirlenmesinin ardından ödül töreni gerçekleşti ve ‘’Yılın Seçilmiş Ürünleri’’ ödül aldı.

Yılın Seçilmiş Ürünleri organizasyonu, her sene yapılan tüketici araştırması ile belirleniyor. Araştırma bu sene, 10-23 Mart tarihlerinde çevrim içi olarak NielsenIQ tarafından gerçekleştirildi. 4 bin tüketici oyu ile kazanan ürünler belirlendi ve ödül töreni gerçekleştirildi. Grup Ofis Marka Patent Partneri ve Marka Vekili Kerem Gökmen de törene katıldı ve 2 Dove ürünüyle ödüle hak kazanan Unilever’e ödülünü takdim etti.

Ödül alan ürünler ile organizasyon kapsamında gıdadan kişisel bakıma, teknolojiden takviye gıdaya kadar birçok sektör yer aldı.

 Yılın Seçilmiş Ürünü’nün 2023 kazananları aşağıdaki gibi belirlendi:

  1. Algida Maraş Usulü Bol Kaymak
  2. Calve Acı Peri Peri Sos
  3. Cif Krem Sprey
  4. Dove Duş Köpüğü Argan Yağı
  5. Dove Hair Therapy Saç Bakım Serisi
  6. Goodyear Eagle Sport 2
  7. Knorr 5 Dakikada Humus
  8. Knorr Çabuk Mac & Cheese
  9. Nestle Damak Karamel Krokan
  10. Philips 3000 Serisi Hava Temizleyici
  11. Philips Azur 8000 Serisi Buharlı Ütü
  12. Philips Buharı Düzleştirici 7000 Serisi
  13. Philips LatteGo Tam Otomatik Espresso Makinesi
  14. Philips SpeedPro Max Aqua Plus Kablosuz Dik Süpürge
  15. Supradyn Kids

Yılın Seçilmiş Ürünü Türkiye Kurucusu Çiğdem Micozkadıoğlu bu organizasyonla ilgili açıklama yaptı:

“1987’den bu yana 44 ülkedeki 4,5 milyar tüketiciyi en iyi ürünlere yönlendirmeyi, üreticileri de kalite ve inovasyonları için ödüllendirmeyi amaçlıyoruz. Organizasyonda markalar ödül kazanmasa da bağımsız ve güvenilir tüketici araştırması ile inovasyona ve rakiplerine dair çok değerli içgörüler elde ediyor. Kazanan markalar ise ürünlerinin bilinirliğini artırırken, aynı zamanda yeni ürünlerinin denenmesini sağlıyor ve satış kanalları oluşturma fırsatı yakalıyor. Tüketiciler ise hayatlarını daha kolaylaştıran ya da rengiyle, tadıyla, kokusuyla kendilerine hitap eden ürünleri takdir etmiş oluyor. Bu da markalar ve tüketiciler arasında iş birliği ortamı yaratıyor ve pazara tüketicilerin ihtiyaçlarına ya da zevklerine hitap edecek ürünlerin sunulmasına kapı aralıyor.”

Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir